Вчера счупих мотора на моето ГТВ..дайте савет да го ремонтирам ли или да слагам от друга кола някакъв по- читав мотор..до колкото разбирам на всичките гтв-та са проблемни моторите..моето е 2.0-16v...Една хамелеонова е моята сигурно сте я виждали някаде по улиците на София..дайте савет някакъв...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Счупен мотор.. съвет?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеВчера счупих мотора на моето ГТВ..дайте савет да го ремонтирам ли или да слагам от друга кола някакъв по- читав мотор..до колкото разбирам на всичките гтв-та са проблемни моторите..моето е 2.0-16v...Една хамелеонова е моята сигурно сте я виждали някаде по улиците на София..дайте савет някакъв...
Кога ще се научите, когато искате помощ, да го правите като хората?
Дай някакви подробности, за колата, какво се е счупило, как се е счупило, признаци и т.н.
Напълни се вече с GTV-та, защото станаха без пари, ама после, като ги потрошите, се почва един рев.
Ами мислете, четете и преценявайте преди да купувате такива автомобили - това да не е мандра - купуваш спортен автомобил за малко пари и очакваш да е самолет, да няма проблеми и да не се троши.
П.П.
Това е грешна тема, за твоето питане.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
-
Какво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеКакво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...
Само ще ти трябва и теглич и ремарке, че иначе не знам къде ще си караш въглищата, защото на красивото ти GTV му е малък багажника!
П.П.
Когато се научиш да си задаваш правилно въпросите си и най-вече, да се държиш човешки, може и да получиш полезен отговор.
С това обидно и нагло поведение, най-много да си спечелишAlfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеКакво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Да бе видяхмете, че си много умен ...
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
Хмм..мерси то вчера вечрта я изтеглихме до един сервиз на един мой приятел и днес ще отваря мотора...ама мн съм се замислил дали да не го сменя с мотор от друга кола
Comment
-
пич, тука си има правила и ти нещо не ги зачиташ. знам ти хамелеоновото гтв с изряви надписи ГТВ на калниците....твърде далече си от най-красивото гтв в София...по скоро ако съдя от стиал ти на каране (защото съм те засичал не веднъж) си за каруца, а не за ГТВ. айде със здравеняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Разделих темата!!!
Нека спазваме и добрия тон!!!
Към колегата t0ff1 :
колега не пускай 100 теми еднакви и извън правилата, защото модераторите ще ги трият и ще ти пуснат наказания по правилата!!!
Разбирам те напълно, че си в неприятна ситуация и ти е неспокойно, но с много теми няма да получиш отговор.
Дадявам се всичко да се оправи скоро и да забравиш за проблемите!!!Last edited by proper; d.m.y г., 15:23.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Благодаря на всички които ме посъветваха..а на господина с изказването за карацута мога да му кажа само че моята кола е правена за изложение в Швейцария и ,че съм виждал и неговото GTV с освен джанти друго няма...както и да е не мисля ,че е редно да занимаваме другите с глупости...мерси
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
това хамелеоновото да не беше преди седмица с отоворен капак пред 114A блок в Илинден?
е*аси...това даже е родило и пред моя блок....ужас...не съм я видял... след случката и на Боян днес, почвам да карам до края на лятото с 40км макс... в тази криза не ми се става изобщо татко...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Ужас най-красивото родило0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениее*аси...това даже е родило и пред моя блок....ужас...не съм я видял... след случката и на Боян днес, почвам да карам до края на лятото с 40км макс... в тази криза не ми се става изобщо татко...
Виж, че на bouncer е родила със 150км/ч. Това би трябвало да е никаква скорост за тези коли, аз се притеснявах, че раждат от 200км/ч. нагоре, ама аз с толкова не карам, та бях спокоен. Сега вече с тия 150км/ч.... лоша работа, а не е гаранция, че и при 40км/ч. няма да се случи.
Идеята ми е, карай и не му мисли - каквото има да да става, ще стане.
Ама ако постоянно мислим за това, какво е следващото, което ще се потроши, вЕрно се трошат нещата, поне на мен ми направи впечатление тази зависимост.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
Comment