Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупен мотор.. съвет?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупен мотор.. съвет?

Вчера счупих мотора на моето ГТВ..дайте савет да го ремонтирам ли или да слагам от друга кола някакъв по- читав мотор..до колкото разбирам на всичките гтв-та са проблемни моторите..моето е 2.0-16v...Една хамелеонова е моята сигурно сте я виждали някаде по улиците на София..дайте савет някакъв...

Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщение
    Вчера счупих мотора на моето ГТВ..дайте савет да го ремонтирам ли или да слагам от друга кола някакъв по- читав мотор..до колкото разбирам на всичките гтв-та са проблемни моторите..моето е 2.0-16v...Една хамелеонова е моята сигурно сте я виждали някаде по улиците на София..дайте савет някакъв...
    Офффф...
    Кога ще се научите, когато искате помощ, да го правите като хората?
    Дай някакви подробности, за колата, какво се е счупило, как се е счупило, признаци и т.н.
    Напълни се вече с GTV-та, защото станаха без пари, ама после, като ги потрошите, се почва един рев.
    Ами мислете, четете и преценявайте преди да купувате такива автомобили - това да не е мандра - купуваш спортен автомобил за малко пари и очакваш да е самолет, да няма проблеми и да не се троши.

П.П.
    Това е грешна тема, за твоето питане.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Какво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...

Comment

това хамелеоновото да не беше преди седмица с отоворен капак пред 114A блок в Илинден?
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Какво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...
          Смени го с друг - някой парен двигател от по-малките ще свърши работа...
          Само ще ти трябва и теглич и ремарке, че иначе не знам къде ще си караш въглищата, защото на красивото ти GTV му е малък багажника!

П.П.
          Когато се научиш да си задаваш правилно въпросите си и най-вече, да се държиш човешки, може и да получиш полезен отговор.
          С това обидно и нагло поведение, най-много да си спечелиш
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Да за същото става дума

Comment

Ами колега то малко относително човек да ти каже дали да смениш мотора или не зависи много от състоянието му в което се намира.-щом си от софия лесна работа ползвай сервизите от форума и ще получиш компетентно мнение.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Да бе видяхмете, че си много умен ...

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

Хмм..мерси то вчера вечрта я изтеглихме до един сервиз на един мой приятел и днес ще отваря мотора...ама мн съм се замислил дали да не го сменя с мотор от друга кола

Comment

пич, тука си има правила и ти нещо не ги зачиташ. знам ти хамелеоновото гтв с изряви надписи ГТВ на калниците....твърде далече си от най-красивото гтв в София...по скоро ако съдя от стиал ти на каране (защото съм те засичал не веднъж) си за каруца, а не за ГТВ. айде със здраве
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Разделих темата!!!

Нека спазваме и добрия тон!!!

Към колегата
                    t0ff1 :

колега не пускай 100 теми еднакви и извън правилата, защото модераторите ще ги трият и ще ти пуснат наказания по правилата!!!

Разбирам те напълно, че си в неприятна ситуация и ти е неспокойно, но с много теми няма да получиш отговор.

Дадявам се всичко да се оправи скоро и да забравиш за проблемите!!!
                    Last edited by proper; d.m.y г., 15:23.
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първо виж какво му е на мотора, колко ще струва ремонта и тогава се чуди да го правиш или да го сменяш. Ако ремонта излиза скъпо и ти трябва бърза кола, търси мотор от V6 turbo - продават се няколко и цените им са много добри!
                      GTV

Comment

Благодаря на всички които ме посъветваха..а на господина с изказването за карацута мога да му кажа само че моята кола е правена за изложение в Швейцария и ,че съм виждал и неговото GTV с освен джанти друго няма...както и да е не мисля ,че е редно да занимаваме другите с глупости...мерси

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение

това хамелеоновото да не беше преди седмица с отоворен капак пред 114A блок в Илинден?

е*аси...това даже е родило и пред моя блок....ужас...не съм я видял... след случката и на Боян днес, почвам да карам до края на лятото с 40км макс... в тази криза не ми се става изобщо татко...
                          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Ужас най-красивото родило
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                              е*аси...това даже е родило и пред моя блок....ужас...не съм я видял... след случката и на Боян днес, почвам да карам до края на лятото с 40км макс... в тази криза не ми се става изобщо татко...
                              Ти пък.
                              Виж, че на bouncer е родила със 150км/ч. Това би трябвало да е никаква скорост за тези коли, аз се притеснявах, че раждат от 200км/ч. нагоре, ама аз с толкова не карам, та бях спокоен. Сега вече с тия 150км/ч.... лоша работа, а не е гаранция, че и при 40км/ч. няма да се случи.
                              Идеята ми е, карай и не му мисли - каквото има да да става, ще стане.
                              Ама ако постоянно мислим за това, какво е следващото, което ще се потроши, вЕрно се трошат нещата, поне на мен ми направи впечатление тази зависимост.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                              X